Ultima oră! În această noapte Dorin Chirtoacă a furat covorul de flori al Silviei Radu și l-a dus la Colonița!

covorul silviei radu, silvia radu primar, primar interimar, covor de flori chisinau, parcul stefan cel mare, dorin chirtoaca furt, valeriu munteanu candidat, candidati alegeri chisinau, harta romaniei mari, partidul liberal unionism

Ura naște monștri! Este și cazul fostului Primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă. În noaptea din 12 spre 13 aprilie, împreună cu Valeriu Munteanu și Alina Zotea, Chirtoacă a furat covorul din flori al Silviei Radu ce a fost sădit ieri în fața Catedralei Mitropolitane și l-a dus la Colonița, satul de baștină a lui Mihai Ghimpu.

Chirtoacă a recurs la acest gest disperat după ce a văzut pe internet cât de mult se bucură oamenii că după 10 ani, văd în sfârșit și ceva frumos în Chișinău.

Actualul candidat la Primarie din partea PL-ului, Valeriu Munteanu, a declarat că dacă va ajunge Primar, atunci va aduce covorul de flori înapoi, pentru că așa e românește.

Locuitorii Chișinăului s-au declarat foarte dezamăgiți de fapta celor din Partidul Liberal și au declarat că Chirtoacă și Valeriu Munteanu trebuie să răspundă pentru fapta lor prin muncă neremunerată în folosul Chișinăului.

Alina Zotea s-a declarat însă mândră de furtul săvârșit, declarând că Mihai Ghimpu merită mai mult!

În locul minunatului covor de flori, a fost lăsat un covor cu Harta României mari, în opinia liberalilor acest covor ar fi mai frumos.

Reclame