Năstase a recunoscut că are unsprezece case! Cine va câștiga cei 30 000 de euro promiși recompensă pe facebook

Năstase a recunoscut că are unsprezece case, Cine va câștiga cei 30 000 de euro, promiși recompensă pe facebook

Un facebooker pe nume Andrei Petru a  postat ieri o poză cu 30 de mii de euro, cu descrierea că este gata să-i ofere acești bani celui care îi va arăta cele 11 case ale lui Andrei Năstase. Ironia sorții! Chiar a doua zi Năstase singur a recunoscut că este proprietarul tuturor caselor sale. 

„Da, nu ascund nimic. Am mai multe case de locuit, nici nu mai țin minte câte exact. Însă vreau să le spun oamenilor că eu locuiesc doar în două din ele, nu în toate! În casa din Chișinău stau eu singur, iar în casa de la Frankfurt locuiesc copii mei și soția. Restul caselor le-am oferit rudelor fără nici un ban. Este un gest creștinesc, dacă vreți”, a declarat Andrei Năstase.

Domnul politician a afirmat că toată viața a lucrat avocat, a apărat în judecată zeci și sute de oameni mari de afaceri, iar toate averile sale le-a acumulat 100% legal.

„O casă am oferit-o mătușii mele, două case le-am dat socrilor mei, încă o casă este dată de pomană unor vecini de treabă, iar în trei apartamente din Capitală locuiesc acum trei nepoți care sunt studenți”, a afirmat Andrei Năstase aseară la Jurnal TV.

Casa lui Nastae
sursa foto: Ziarul de Garda

Curios este cine va alua acum cei 30 de mii de euro promiși de internautul Andrei Petru? Logic reiese că tot Andrei Năstase trebuie să primească acești bani.

„Sunt gata să-i arăt lui Andrei Petru toate cele 11 casele ale mele, dacă îl interesează așa tare! Iar banii nu îi voi lua pentru mine ci îi propun să-i doneze în fondul Platformei DA. Ne-ar fi de un real folos în campania electorală”, a mai spus Andrei Năstase.

Candidatul Platformei DA la funcția de Primar al Chișinăului este susținut de PAS și Maia Sandu. Amintim că alegerile locale vor avea loc pe 20 mai curent.

Reclame