Johy Davis: Eu știu cine a dat foc la clădirile din Chișinău!

incendiu in chisinau, arde o cladire la telecentru, moldova 112

Două clădiri au fost cuprinse de flăcări azi în Chișinău. Un incendiu a izbucnit într-o instituție științifică la Telecentru, iar un alt incendiu s-a produs la un centru comercial de lângă Piața Tirapol. Din fericire sunt zero victime, dar pagubele materiale se ridică la sute de mii de lei.

Johy Davis, artist moldova, oameni celebri chisinau

Sosiți la fața locului pompierii au constat că incendiile au fost provocate de factorul antropic. Analistul economic Johy Davis susține că el știe cine este vinovatul!

„Eram azi în Chișinău. De fapt eu sunt în Chișinău în toate zilele. Și treceam azi pe lângă magazinul roșu Lunedor de pe strada Ismail. L-am văzut pe un om care dădea foc la clădire. M-am speriat groaznic, pentru că eu am frică de foc. Îl cunosc pe acel om, nu știu ce nume are, dar este din Partidul Nostru. Și Renato Usatîi i-a dat ordin să deie foc la mai multe clădiri din Chișinău”, a spus Johy Davis, cu o lacrimă amară căzând pe obrazul drept.

Prin așa metode Usatîi ar încerca să se răzbune că a pierdut Primăria Bălți. Menționăm că Johy Davis a fost chemat la Poliție să răspundă pentru acuzațiile sale.

Reclame