Andrei Năstase la spitalul de psihiatrie din Costiujeni: Lângă voi mă simt ca acasă

Andrei nastase alegeri, alegeri locale chisinau, alegeri 20 mai, alegeri anticipate moldova, alegeri de primar chisinau, nastase la costiujeni, nastase campanie electorala

Andrei Năstase a vizitat astăzi clinica de psihiatrie de la Costiujeni unde și-a prezentat programul electoral. O mare bucurie a candidatului pentru că în sfârșit a ajuns să vorbească în fața unui public mai slab cotat din punct de vedere intelectual decât el. La sfârșitul întâlnirii, toți erau cu zâmbetul pe față. Pacienții de la psihotrope, Năstase îmbătat de victorie.

„Lângă voi mă simt EU,  mă simt de parcă aș fi acasă. Sunteți cel mai bun și cel mai plăcut public pentru mine. Niciodată programul meu electoral nu a a stârnit atâta entuziasm pe fețele alegătorilor. Simt că împreună ne vom câștiga țara înapoi.” a spus Andrei Năstase în fața slugilor de la Jurnal TV.

Andrei Năstase însă a omis un mic detaliu, pacienții spitalului de la Costiujeni nu au drept de vot. Iar prin faptul că s-a dus să le prezinte și lor programul electoral a demonstrat că nu prea are un nivel intelectual mai înalt decât aceștia.

Reclame