Ultima oră! Președintele Dodon se face tractorist: Politica deja m-a plictisit!

dodon igor presedinte, dodon si lukasenco, dodon sadova, dodon unionism, dodon tractorist, dodon in tractor, dodon belarus

Unioniștii jubilează astăzi o importantă victorie. Președintele Igor Dodon a declarat că se lasă astăzi de politică și devine tractorist. Cică ar avea o importanță și o responsabilitate mai mare să conducă un tractor decât o țară. Mai ales că de țară nu prea-i mergă că nu prea-i ascultat și respectat de oameni.

„Batika Lukașenco a cadonat câteva tractoare Moldovei și am decis că ar fi bine să mă apuc și eu în sfârșit de lucru, să fie un tolk oarecare din faptele mele. De condus tractorul mă pricep de mai multă vreme și mai ales că mai și eram suspendat când era vorba de vreo decizie importantă, la conducerea tractorului voi fi suspendat doar când o să se termine motorina din bac și în sezonul de iarnă când nu prea e de lucru” a spus Dodon făcându-se comod pe noul său post de muncă.

Din surse demne de încredere se pare că Dodon o să lucreze pământurile pârlogite din apropierea baștinii sale, Sadova. Că mai multă lume a plecat și cam e nevoie de a avea grijă de pământurile lor. Și până la urmă a venit și vremea să întoarcă banii părinților că prea mulți ani la rând l-au ajutat ei cu bani.

Reclame