Mesajul lui Vlad Filat, din pușcărie: Oameni buni, ascultați-mă! Andrei Năstase este unicul candidat care merită să fie votat Primar de Chișinău

Mesajul lui Vlad Filat, din pușcărie, pldm, andrei nastase, primar de chisinau, pas maia sandu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidul Platforma DA (PPDA) și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a organizat recent un flashmob în Chișinău cu titlul „Demascăm construcțiile ilegale!”. Scopul acțiunii a fost de a face campanie electorală candidatului susținut de cele trei partide – Andrei Năstase.

Doar șefa PAS Maia Sandu a fost alături de Năstase la acel flashmob, din păcate liderul PLDM n-a putut fi și el prezent, pentru că stă la pușcărie pe nedreptate. Totuși Vlad Filat cu sufletul este aproape de președintele Platformei DA. Iată mesajul său transmis din închisoare prin intermediul presei de opoziție:

„Oameni buni, ascultați-mă! Andrei Năstase este unicul candidat care merită să fie votat Primar de Chișinău. Nu votați nici pe Silvia Radu, nici pe Munteanu și nici pe Ion Ceban. Toți trei sunt candidații lui Plahotniuc și reprezintă regimul oligarhic din Republica Moldova. Votați Năstase!”, a spus Vladimir Filat.

Andrei Năstase a rămas emoționat de gestul lui Vlad Filat și i-a transmis că îi este profund recunoscător pentru susținere!

Reclame