RUSIA – cea mai mare reformă a lui Putin în noul mandat: VOI MUTA CAPITALA de la Moscova, la Sankt Petersburg!

RUSIA - cea mai mare reforma a lui Putin in noul mandat: VREA SĂ MUTE CAPITALA de la Mosova, la Sankt Petersburg

În martie 2018, Vladimir Putin a devenit pentru a patra oară Președintele Federației Ruse. Acesta ar fi ultimul mandat a său în fruntea celei mai mari țări din lume! În acest sens, liderul de la Kremlin vrea să facă o reformă incredibilă pentru a intra în istorie.

„Marii politicieni ai secolului XX, precum Hitler și Stalin, au intrat în istorie prin ceva rău pentru omenire, prin războaie în urma cărora și-au pierdut viața miliarde oameni, dar Eu vreau să intr-un istoria celor mai mari politicieni din secolul XXI prin ceva bun”, a afirmat Vladimir Putin în presa internațională.

Surprinzător, dar dictatorul rus spune că vrea să mute Capitala Rusiei cu scopul de a apropia țara de UE.

„În perioada țarului Petru I, unul din părinții fondatori ai națiunii ruse, capitala Imperiului a fost orașul Petrograd, care în prezent se numește Sankt Petersburg. Acesta este orașul istoric a poporului nostru și de aceea mi-am propus ca în actualul mandat de Președinte al statului să mut capitala de la Moscova înapoi la Sankt Peterburg”, a mai declarat Putin.

putin rusia moscova

Experții de Kemlin spun că astfel Rusia va avea o arhitectură politică similară cu SUA, care are capitala la Washington dar cel mai important centru economic este New York.

Omologul său de la Chișinău, Igor Dodon, i-a promis că el personal și PSRM îi vor oferi lui Putin toată susținerea în implementarea marii reforme. Așa să-i ajute Dumnezeu!

Reclame