Ultima oră! Un bărbat din Turcia a furat un avion de pe Aeroportul Chișinău

Un bărbat din Turcia a furat un avion de pe Aeroportul Chișinău, air moldova

O aeronova de tip Boieng 747 care aparține Air Moldova a fost furată astă noapte de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Polițiștii de Frontieră au stabilit că avionul a fost furat de un cetățean de origine turcă aflat într-o vizită secretă în țara noastră. 

„Avionul era în stația de testare tehnică, înainte unui zbor spre Istanbul. După ce a fost verficat timp de două ore trebuia să vină pilotul să-l ia pentru a merge la îmbarcarea pasagerilor, dar s-a dovedit că nu a venit pilotul ci un hoț! Când ne-am uitat avionul a zburat de pe aeroport fără aprobare, fără nici un om la bord și nu s-a mai întors”, declară șeful Aeroportului Internațional Chișinău.

Polițiștii moldoveni i-au alertat imediat pe cei din Turcia pentru a-l prinde pe bărbatul care a furat aeronava, dar se pare că avionul nu a aterizat în Turcia ci pe un aeroport din Siria. Cel mai probabil avionul Republicii Moldova a fost furat de teroriștii din Statul Islamic.

Cazul va fi cercertat la nivel mondial. Este pentru prima dată în istorie când se întâmplă așa ceva. Americanii ne-au promis ajutor.

Reclame

Un gând despre &8222;Ultima oră! Un bărbat din Turcia a furat un avion de pe Aeroportul Chișinău&8221;

Comentariile nu sunt permise.