ULTIMA ORĂ: Troleibuzul și avionul furat au fost găsite! Despre tren nu se știe nimic

Troleibuzul și avionul furat au fost găsite, despe tren nu se știe nimic

Cu ceva timp în urmă a fost furat un troleibuz fără din centrul capitalei, știrea a circulat intens pe Facebook șocând multă lume. Nu a trecut nici o săptămână și un caz și deochiat s-a petrecut la Chișinău, s-a furat un avion de la Aeroport! Mulți își amintesc că areonava a fost răpită de un turc și dusă în Siria pentru Statul Islamic. Culmea a fost când peste două zile a dispărut și un tren din Gara Feroviară!

Veste bună! Troleibuzul și avionul au fost recuprate.

Troleibuzul de pe linia 30 a fost găsit astă noapte într-un sat din raionul Anenii Noi. Se pare că un țăran a pierdut un spor și a trebuit să fure un troleibuzul. L-a dus acasă și dat fiind că s-a descărcat bateria nu l-a mai putut întoarce înapoi. Omul s-a speriat foarte tare, s-a închis în beci și a intrat în zapoi zece zile.

Și avionul din Siria a fost și adus acasă azi dimineață. Se pare că Plahotniuc a vorbit cu niște americani de la FBI care au efectuat o misiune secretă cu succes. Astfel Air Moldova și-a recuperat areonova integră și funcțională.

Din păcate trenul de pasageri gol de pe ruta Chișinău – Bălți parcă a intrat în pământ. Este de negăsit! Nimeni nu poate explica cum a fost posibil să dispară o locomotivă cu tot cu vagoane de pe calea ferată…

Reclame