Ca să ascundă că merg de fapt la concertul socialiștilor, PAS, PLDM și PPDA au organizat un flashmob lângă scena lui Dodon!

flashmob pas-platforma da, alianta pldm platforma da, viorel ciobotaru, iurie tap, conducerea pldm, maia sandu concert, concerte dodon, concert de 9 mai

Politica e așa o chestie bazată pe principii că odată ce ți-ai băgat nasul în ea, cam nu prea poți să mergi la concertele oponenților tăi. Dar dacă concertul este foarte interesant și interpreții îs unii îndrăgiți? PAS, PLDM și Platforma DA astăzi au inițiat un flashmob în apropierea scenei lui Dodon.

Surse din cadrul PAS-ului spun că Maia Sandu este îndrăgostită de vocea și creația lui Denis Maidanov, cunoscut pentru cântecele sale de dragoste dedicate femeilor nemăritate și văduvelor. Un fan necunoscut al lui Oleg Gazmanov este Viorel Ciubotaru, liderul PLDM. Cel mai necăjit din cei prezenți la flashmob. Dacă vă uitați atent la fața lui, puteți vedea lacrimi în ochii lui atunci când a răsunat vestita piesă „Ofițerii”, fostul ministru al apărării a spus că „de 9 mai chiar și bărbații plâng, eu de ce să nu o fac?”.

Aceleași surse spun că deprinderea asta de a boicota concertele oponenților e una aiurea. Cei mai necăjiți sunt PLDM-iștii care au spus că au cam pierdut era concertelor lui Renato Usatîi, acum îl pierd pe a lui Dodon. Cică la concertul de mâine organizat de Plahotniuc, membrii PLDM vor urca toți într-un minivan și vor merge să danseze pe ritmurile lui Thomas Anders, muzica unei generații întregi, vorba lui Ion Terguță.

Reclame