A făcut-o și pe asta! Andrei Năstase a înlocuit crucea din mâna lui Ștefan cel Mare cu semiluna arabă!

Nastase, Nastase arabi, Nastase aduce arabi, Andrei Nastase, Maia Sandu, Platforma DA, PPDA, alegeri locale, alegeri chisinau

Lupta pentru fotoliul cald de Primar al municipiului Chișinău este pe ultima sută de metri, iar candidații fac tot ce le stă în putere pentru a cuceri inima electoratului. La momentul de față, Silvia Radu, Ion Ceban, Valeriu Munteanu, Andrei Năstase și Alexandru Can cu Maxim Brăila sunt la egalitate.

Motiv pentru care a început lupta pentru minoritățile naționale care convețuiesc de veacuri împreună cu moldovenii.

Dacă Ion Ceban se dă bine pe lângă vorbitorii de limbă rusă, Silvia Radu vrea să cucerească inima bărbaților, atunci Andrei Năstase s-a axat pe comunitatea arabilor din Chișinău.

Conform datelor oficiale, în Chișinău sunt 33 mii de arabi cu drept de vot, ceea ce constituie 2%. La cele 2% care le are în prezent Năstase, votul arabilor practic îi va dubla scorul electoral.

„Unii vor zice că Năstase e nebun, cum și-a permis să pună semiluna musulmană în mâna lui Ștefan cel Mare? Eu o să vă spun că Năstase cunoaște istoria, iar istoria arată că Ștefan cel Mare a plătit tribut otomanilor. Deci noi am fost sub ocupație musulmană. Acum, eu vreau ca musulmanii să ne întoarcă banii, prin investiții. O semilună în mână la Ștefan cel Mare aduce în bugetul municipal 100 000 de euro. Deci se poate de făcut bani pe astfel de chestii, arabii ne pot fi de folos.”, a declarat Năstase în cadrul dezbaterilor de la Impact TV.

Alegerile ar urma să aibă loc pe data de 20 mai. Conform sociologilor, în turul II se vor bate Maxim Brăila și Alexandra Can.

Reclame