Gestul incredibil a lui Șor, după ce candidata sa a fost scoasă din cursa electorală!

ilan shor, miliardul, orhei

Ilan Shor este înfuriat la culme! Curtea de Apel a menținut hotărârea primei instanțe și Reghina Apostolova a fost exclusă din cadru alegerilor locale noi din 20 mai 2018, scrie AGORA. 

În această situație primarul de Orhei a recurs la un gest disperat! Ilan Shor le cumpărat bilete la sanatoriu pentru câteva sute de pensionari din Chișinău.

„Regimul ne-a scos ilegal din cursa electorală fiindcă s-au speriat de noi. Însă noi nu cedăm! Chiar și acum când este mai greu am hotărât să ofer la 300 de bătrâni din capitală câte o foaie gratuită la sanatoriul Struguraș. Și asta e abia începutul” – a declarat nervos Ilan Shor.

reghina apostolova, ilan shor, primar chisinau,La rândul său, Reghina Apostolova a îndemnat oamenii din Chișinău să nu participe la alegerile din 20 mai în semn de solidaritatea cu ea și Partidul Șor.

Tânărul primar milionar a mai spus că toți banii pe care i-a pregătit să-i investească în Chișinău îi va cheltui în construcția ORHEILAND: unicul centru cultural-familial de proporții gigantice din țară noastră, în care va avea acces gratuit toată lumea.

Reclame