Ultima oră: Alegerile locale din Chișinău se ANULEAZĂ! Motivul este incredibil

cec, Alegerile locale din Chișinău se ANULEAZĂ! Motivul este incredibil

Comisia Electorală Centrală s-a întrunit azi în ședință de urgență (vezi video). Membrii comisiei au decis anularea alegerilor locale din motiv că așa a solicitat Mitropolia Moldovei. Președinta CEC Alina Rusu a explicat că alegerile anticipate din Chișinău vor avea loc mai târziu.

„CEC a primit o solicitare de la Mitropolitul Vladimir ca să anulăm alegerile de pe 20 mai pe motiv că duminica trebuie de dus la biserică, nu de făcut politică. În caz contrar îl  vom supăra pe Dumnezeu. De aceea noi membii CEC am votat unanim ca data alegerilor pentru funcția de Primar de Chișinău să fie schimbată pentru luni, 21 mai. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create”, a spus Alina Rusu, șefa CEC.

Mitropolia Moldovei a salutat decizia Comisiei Electorale Centrale. Instituția spune că și așa în ultima vreme Domnul ne pedepsește cu ploi cu gheață și alte tragedii naturale fiindcă ne-am îndepărtat de cuvântul lui Dumnezeu. E vremea să ne pocăim!

Iar Mitropolitul Vladimir le-a spus lui Ion Ceban, Silvia Radu, Valeriu Munteanu, Andrei Năstase, Constantin Codreanu și restul candidaților, ca duminică să nu umble cu agitația electorală, dar să meargă la biserică, să aprindă câte o lumânare și să se roage pentru popor. Amin!

Reclame