În curând… în Moldova va fi lansat Trenul Zburător! Iată cum arată

în Moldova va fi lansat Trenul Zburător, pavel filip, pdm

cum arata un tren zburator, moldova sua

Pare incredibil, dar după ce s-a lansat troleibuzul fără fir în Chișinău, tehnicienii moldoveni au pus baza unei noi invenții care va revoluționa transportul public în toată lumea – Trenul Zburător! 

Dacă până în 2018 toate trenurile mergeau pe calea ferată, constructorii auto din Moldova s-au gândit ce-ar fi dacă trenurile ar merge prin aer? la fel ca avioanele sau dronele. Și așa au inventat trenul zburător! Noul vechicul este cu propulsie pe kirosen, va avea 300 de locuri pentru pasageri și va atinge o viteză maximă de 450 de km pe oră. Costul unui tren zburător va ajunge până la un milion de euro.

Trenurile zburătoare vor fi în două culori, roșu și albastru. Dacă testele vor da rezultate bune, în curând am putea uita de avioane! Pentru că aceste trenuri zburătoare vor fi mult mai ieftine de utilizat și mult mai sigure pentru viața oamenilor, spun experții.

Președintele SUA Donald Trump deja a aflat de la Premierul Moldovei Pavel Filip despre acest concept futurist și a promis că va aloca 500 de milioane de dolari pentru implementarea proiectului.

trenuri moldova, calea ferata, cfm

în Moldova va fi lansat Trenul Zburător, noile tehnologii

Reclame