Andrei Bolocan mărturisește: Melnic lucra cu 4 000 de lei la Jurnal TV, pentru că era prost și nu se băga în politică. Eu am ajuns și la 2 000 de euro!

Andrei Bolocan mărturisește, Melnic lucra cu 4 000 de lei la Jurnal TV, pentru că era prost și nu se băga în politică, vitor topa

Recent, într-un interviu pe YouTube (vezi video), Anatol Melnic a anunțat că a părăsit postul de televiziune Jurnal TV. Mai mult, jurnalistul a declarat nervos că a fost prost că lucrat acolo zece ani cu 4 mii de lei pe lună. În replică, Andrei Bolocan a făcut ironie pe seama fostului coleg de televiziune:

„Melnic lucra cu 4 000 de lei la Jurnal TV, pentru că era prost și nu se băga în politică. Eu am ajuns și la 2 000 de euro. Se poate de făcut bani și în Moldova! Eu chiar dacă trăiesc acum în Canada, tot din Moldova mă hrănesc”, a comentat acesta în cadrul emisiunii Lumina.

Bolocan a mărturisit că la Jurnal TV sunt două tipuri de angajați, o categorie care sunt salariați oficial (cei care nu fac politică) și a doua categorie care pe lângă salariu mai primesc încă un salariu în plic. „Dacă vrei să ai „dobavkă” trebuie să lauzi Platforma DA și să critici dur Partidul Democrat. E simplu, trebuie doar să vrei”, spune Andrei Bolocan.

Părerea lui Bolocan este susținută și de Emilian Crețu, autorul progamului Dora Show, care a fost în Germania nu de mult. El a primit 10 000 de euro de la proprietatul televiziunii Victor Țopa pentru ca a denigrat-o pe Silvia Radu în campania electorală.

Sunat ca să comenteze cele spuse de Crețu și Bolocan, fostul angajat Jurnal TV Anatol Melnic a răspuns scurt – „eu nu comentez declarațiile la doi pid#ri” – și a închis telefonul.

Reclame