Sondaj: Moldovenii propun ca șoferii prinși beți la volan să lucreze 2 ani ca și gropari în cimitire!

Gropari

Numărul foarte mare de accidente rutiere din ultimele zile i-a făcut pe sociologii de la noi să facă un sondaj, oare ce măsură ar fi cea mai bună pentru a pedepsi șoferii care se urcă în stare de ebrietate la volan. Moldovenii, un popor războinic în declarații și mereu pus pe șotii au oferit diferite variante de răspuns, codare, castrare, muncă în folosul societății, dar cel mai des răspuns a fost, să lucreze gropari în cimitire.

„Vreo doi ani să sape groapa la morți și o să înțeleagă ca să înțeleagă ce înseamnă jăle și să înțeleagă cât îi de greu să lucrezi gropnișer. Cu cât mai mulți șoferi beți, cu atât mai mult de lucru pentru gropnișeri, eu înțeleg că îi de bine că îi calâm că facem bani dar tu să încerci iarna să sapi o groapă. Da iarna îi și ghețuș și morți îs mai mulți încă.” a declarat Vasile Popa, groparul de la Pererâta.

Sondajul deja a fost trimis la Parlament și deputații o să vadă în câteva zile dacă merită de votat o așa lege sau nu. Unii deputați se opun spunând că nu au luat demult hârlețul în mână dar sticla de bere o iau în mână mai des.

Reclame