Performanță incredibilă a Academiei de Științe a Moldovei: Savanții au reușit să cloneze sute de proști!

Performanță incredibilă a Academiei de Științe a Moldovei, Savanții au reușit să cloneze sute de proști, chisinau

Criză de proști în Moldova! Se pare că fenomenul crizei demografice lovește dur în prostia moldovenească. Dacă până în 2010 în țara noastră erau câte 25 de proști pe kilometru pătrat, savanții de la Acandemia de Științe constată că în prezent nr. proștilor / km2 a scăzut până la 12, adică s-a redus în cu 50%.

Problema pare să fie clară, dar care sunt soluțiile? E nevoie de măsuri urgente, în caz contrar până în 2025 ar putea dispărea toți proștii din Republica Moldova. „Cine va vota la alegeri pe Andrei Năstase sau pe Ion Ceban dacă vor dispărea toți proștii din Chișinău?”, se întreabă retoric șeful Academiei de Științe.

Astfel savanții spun că unica metodă de a salva proștii din Moldova este să fie clonați.

Experții în domeniu deja au început procesul de clonare a proștilor într-un incubator special creat la Grădina Zoologică. În prima lună de activitate, ei au reușit să cloneze sute de proști din toate raionele țării. Cei mai cunoscuți dintre ei fiind Pavel Turcu, Natalia Ciobanu, Johy Davis sau Toly Druga. Totodată fostul primar de Bălți, Renato Usatîi a refuzat categoric să fie clonat.

PS. Vezi aici care au fost Top 10 cei mai proști oameni din Moldova anul trecut.

Reclame