Angela Gonța la TV8: Eu am decis! Duminică votez Ion Ceban

Angela Gonța la TV8, Eu am decis, Duminică votez Ion Ceban

Candidații la funcția de Primar al Capitalei, Ion Ceban și Andrei Năstase au participat ieri la o dezbatere electorală cu Natalia Morari. Cei doi s-au certat ca la Piața Centrală și până la urmă nu s-a înțeles nimic. La final de emisiune, totuși prezentatorea știrilor TV8 Angela Gonța a ținut să-și facă o poză cu candidatul preferat.

Jurnalista și-a făcut o poză cu Ion Ceban și a postat-o pe internet cu descrierea „Eu am decis! Duminică votez Ion Ceban”. Nu știm ce a determinat-o pe Angela Gonța să-l susțină pe Ceban, și nu pe Năstase, dar asta e poziția sa.

Unii au scris în comentarii că Angela Gonța l-ar susține pe Ion Ceban datorită că într-adevăr acest politician este mai pregătit să conducă Primăria Capitalei, fiind mult mai experimentat în administrația publică. Alții au scris că Angela Gonța îl urășete pe Andrei Năstase pentru că televiziunea nașului său, Jurnal TV a refuzat s-o angajeze când ea a plecat de la Pro TV.

Deja de un an de zile, Angela Gonța prezintă știrile în fiecare seară la ora 19.00. Jurnalista este fosta soție a fostului premier al RM Vlad Filat, cu care are împreună un copil.

Reclame