Iată cui a dat astăzi Vlad Filat ultimul sunet!

Vlad filat la puscarie, vlad filat inchis, filat la libertate, filat ultimul sunet, filat copii, filat iubita, casatorie filat

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat a primit astăzi o veste tristă. Pentru milioane de copii în toată lumea astăzi este un motiv de bucurie, dar Vlad Filat este trist. Astăzi, unul din soții săi din penitenciar a auzit ultimul sunet din pușcărie, a fost eliberat. Fostul prim-ministru și-a luat adio de la Gheorghe, un bărbat frumos și iubitor.

S-au cunoscut în duș, când Filat a scăpat săpunul. Din start Gheorghe i-a spus, „o facem, dar în pat ca oamenii nu sub duș ca animalelele”. A fost cea mai romantică declarație auzită de fostul președinte al PLDM după o lungă perioadă în care a fost leșinat și marginalizat. Relația lor a devenit oficială atunci când Gheorghe a observat că i se mărește penisul.

„Cam de două săptămâni am început să observ creșteri în lungime a penisului meu. La început nu le-am luat în seamă, am zis că poate așa e el, mai are de crescut. Dar, când mi-a ajuns la genunchi, atunci am început să mă îngrijorez, abia atunci Vlad mi-a destăinuit că el îmi pune în mâncare pastile de mărire a penisului”, a declarat întristat Gheorghe pentru jurnaliști.

Fostul prim-ministru însă e optimist. Spune că bărbați chipeși mai sunt și balta chiar dacă e mică, oricum e plină de pești.

Reclame