Năstase pe urmele lui Кличко – A fost ales Primar după ce a bătut oamenii!

andrei nastase, platfroma da, alegeri chisinau 20 mai, pas maia sandu, nastase proiecte, nastase minciuni, nastase prostul satului

Pe urmele fratelui mai mare? Andrei Năstase înafară de declarațiile fără coerență și sens, mai are și alte puncte de asemănare cu primarul Kievului, Vitalie Kliciko, are obicei de a bate alți oameni, unul din victime a fost cu ceva timp în urmă, jurnalistul Vadim Ungureanu.

„A reușit să vrăjească prostimea cu agresivitatea sa. Susținut de ong-iști, care dintr-o parte par deștepți, Năstase a reușit să înspire încrederea oamenilor cam la fel cum a făcut-o și Vitalii Kliciko în Ucraina. Când va începe să vorbească cu pietrele, atunci chișinăuienii o să-și dea seama că au greșit. Față de kieveni, moldovenii au încă o șansă în 2019, să-și aleagă un primar care nu bate oamenii și știe a lega cuvintele cumsecade”, declară Petru Anton, un emerit psihanalist.

Năstase s-a enervat și a promis că dacă-l prinde pe psihanalist îl bate măr pentru ca să îi demonstreze că este o persoană foarte calmă și iubește oamenii, care consideră aplicarea forței fizice ca fiind o măsură extremă.

Reclame