Andrei Năstase le pune câte un kebab la toți cei care l-au votat! Duminică, 10 iunie, la Star Kebab în Chișinău


Andrei Năstase le pune câte un kebab la toți cei care l-au votat, platforma da, pas, maia sanduAndrei Năstase este nespus de fericit că a câștigat alegerile, în care a concurat cu Ion Ceban. În acest sens, noul primar a promis câte un kebab gratis tuturor celor care l-au votat pe 3 iunie.

„Dragii mei alegători, vă sunt nespus de reucunoscător că m-ați votat duminica trecută! De aceea vreu să vă invit duminica viitoare să servim împreună câte un kebab și o bere. Totul din partea mea! Vă aștept cu plăcere pe 10 iunie la ora 12.00 la Star Kebab. Sper să veniți cât mai mulți, victoria mea este datorită vouă”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

Menționăm că Star Kebab se află la etajul 4 la Shoping MallDova. ATENȚIE! Cei care l-au votat pe Ion Ceban nu vor primi kebab de la Andrei Năstase.

Năstase va conduce Primăria Chișinău timp de un an de zile, asta după ce fostul primar Dorin Chirtoacă și-a dat demisia fiind implicat într-un scandal de corupție. Viitoarele alegeri în Chișinău vor avea loc în vara lui 2019.

Reclame