Primarul Andrei Năstase acționează! Mai multe troleibuze din capitală vor fi dotate cu condiționere

aer conditionat troleibuze, troleibuze chisinau, rute de troleibuz chisinau, transport public chisinau, nastase transport public, nastase troleibuze, nastase proiecte, nastase si starnet, alexandru machedon platforma da

Omul ăsta se mai odihnește vreodată? După ce a semnat decretul de redenumire a Chișinăului în Pișinău, Andrei Năstase a mai făcut un pas imens pentru a aduce capitala noastră la grad de oraș european. De azi înainte, toate troleibuzele de pe străzile Chișinăului vor fi dotate cu aer condiționat! Proiectul este susținut de unul din finanțatorii lui Năstase, directorul Starnet, Alexandru Machedon.

„Proiectul este sprijinit de Starnet, mai ales că la ei este reparație și nu au nevoie momentan de condiționere. De ce să nu le folosească chișinăuienii în favoarea lor. Este o mică condiție, vor fi dotate cu aer condiționat troleibuzele care se întreaptă spre Buiucani și Ciocana, în rest vor fi deconectate! Râșcanovca și Botanica nu m-au votat, așa că las să stea în căldură că e vina lor!” declară Andrei Năstase.

Aparatele de aer condiționat merg pe energie electrică, deci cei care pleacă spre Buiucani și Ciocana vor fi nevoiți să plătească 3 lei în loc de doi, pentru că lumina îi scumpă și nu are cine plăti. Condiționerele vor fi din acelea care se pun în case pentru că sunt mai ieftine.

Reclame