Liderul Antimafie: Oameni buni, să știți că Vlad Filat la pușcărie are un cont fake de Facebook! Comentează toată ziua la știri – susține PAS și atacă PDM

Liderul Antimafie, sergiu mocanu, Oameni buni, să știți că Vlad Filat la pușcărie are un cont fake de Facebook

Liderul Antimafie, Sergiu Mocanu, a afirmat în ultimul său live pe YouTube că Filat stând la închisoare a devenit troll. Troll este acea persoană care stă mult timp pe Facebook și scrie comentarii la știrile politice. 

„Oameni buni, să știți că Vladimir Filat la pușcărie are un cont fake de Facebook. Comentează toată ziua la știri – susține PAS și atacă PDM. Dacă vede o știre cu Maia Sandu scrie bravo și că ea va salva țara, iar dacă vede o știre că Plahotniuc e în SUA atunci el scrie că știrea este falsă și că Guvernul Filip nu e bun”, despre asta a declarat Sergiu Mocanu.

Profilul fake a lui Vlad Filat se numește Andrei Petru și se prezintă ca un tânăr din Moldova care chipurile ar susține unirea cu România. Este foarte activ zi de zi, inclusiv și în weekend.

Amintim că liderul PLDM Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani privațiune de libertate în dosarul miliardului furat împreună cu Ilan Shor. Dat fiind că a fost Premier, Filat se bucură de anumite privilagii, el are în celula sa televizior, WI-FI și un telefon mobil.

Reclame