Mitropolitul Vladimir dă start unei noi acțiuni de chemare a ploii: Drumul Crucii până-n Africa!

Drumul Crucii până-n Africa, mitropolitul vladimir

După recenta reușită de succes a rugăciunilor de ploaie din Moldova, mitropolitul nostru Vladimir a ieșit la o sfântă conferință de presă, unde a declarat că dă start pregătirlior pentru un eveniment nemaipomenit în istoria noastră – Drumul Crucii până-n Africa.

Cunoscând situația tragică a milioanelor de locuitori ai Africii ce îndură sete de moarte din cauza secetelor anuale, preacucernicul mitropolit a decis să organizeze un act de caritate – să aducă ploaia prin rugăciuni pe uscatul continent african. „Dumnezeu și-n Africa e Dumnezeu”, a declarat preasfințitul Vladimir.

Se preconizează că la marș vor participa peste 100 de mii de moldoveni și femei, cu vârsta de peste 71 de ani, adică electoratul lui Ceban din municipale. Maratonul creștinesc ia start duminică, pe data de 10 iunie, la ora 6.00 dimineața.

Anual, circa 260.000 de persoane mor din cauza secetei în Africa. Ultima oară, astfel de marș de amploare, a avut loc în timpul celei de-a doua Cruciade, 1114 după ce Hristos s-a născut.

Reclame