5 litri – atât a donat Andrei Năstase de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge!

Andrei Nastase, ziua mondiala a donatorului de singe, Nastase a donat Singe, Jurnal TV, primar ales, noul primar al Chisinaului
Primarul Andrei Năstase a decis să-și facă PR și să intre în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare donator de sânge din istoria omenirii. La prima oră Năstase a mers astăzi la cortul amenajat din Parcul Central și a donat tocmai 5 litri de sânge. Acțiunea a fost prilejuită de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Năstase spune că este în continuare gata să doneze tot sângele, dacă acest lucru îi va aduce popularitate și like-uri pe facebook.

Fiind întâmplător în preajma cortului în care dona sânge Andrei Năstase, echipa de jurnaliști de la Jurnal TV și-au pierdut de 3 ori cunoștința cât timp au luat interviu de la noul Primar.

Totuși Andrei Năstase a recunoscut pentru reporterii MoldovanDREAM că a mers să doneze sânge doar pentru a-și face o zi liberă.

„Conform legislației, cei care donează sânge sunt eliberați în ziua respectivă de la serviciu. Sincer să fiu, m-am cam zacalebit să fiu Primar… simțeam nevoia să fac o pauză și deja am profitat de această zi. Într-un final, diseară la Jurnal TV se va face reportaj despre mine, iar toată ziua o voi bate în cap la piscină.”, a punctat Năstase.

 

Reclame