Cantitate sau calitate? O moldoveancă a vrut să-și mărească mărimea țâțelor dar medicul a mărit numărul acestora

Fata cu trei tate

Culmea ghinionului pentru o tânără moldoveancă. După ce a lucrat vreo 5 ani în Italia, a venit acasă cu un singur, care a măcinat-o întreaga viață. Să-și mărească țâțele, să aibă și ea două țâțișoare normale, măricele nu două mandarine cum le avea înainte. Zis și făcut, a revenit în Moldova și a mers la medic. Fiindu-i frică a cerut să i se pună și o injecție cu anestezie. Mare i-a fost mirarea că atunci când s-a trezit, a găsit 3 țâțe mici și nu două mari.

„Fata a venit și într-o română italianizată mi-a spus că vrea să majoreze sânii. Greșeala ei a fost că nu a specificat să majoreze ce? Fie volumul lor sau poate numărul lor? Am decis eu în locul ei, am zis că ar fi mai ușor pentru ea dacă ar avea trei sâni, ar ieși în evidență mai ușor.” a declarat medicul care a făcut operația plastică.

Văzând că nu mai poate face nimic, și nici ne mai având timp de a face ceva pentru că era chemată de niște prieteni la bazin, tânăra a decis că vorba rusească Dumnezeu iubește „troița” s-a putea referi și la sânii ei.

Reclame