După 5-0 cu Arabia Saudită, Putin a dat ordin să fie reluate importurile de alcool din Moldova!

vladimirputin
Sărbătoare mare în Federația Rusă, ieri în meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal, naționala lui Putin a învins arabii cu tocmai 5 la 0. Putin a declarat că este mulțumit de rezultat și este doar o coincidență faptul că tot meciul circa 10 rachete balistice intercontinentale erau îndreptate spre Mecca.

Imediat după meci, vânzările de alcool din Rusia au crescut cu 69%, la 00:00 fiind deja epuizate toate stocurile de băuturi spirtoase, chiar și alcoolul etilic fiind deja o raritate în Moscova.

Profitând de prezența lui Dodon pe stadion, Putin i-a cerut Președintelui nostru ca azi în Rusia să fie dus tot vinul care-l au la dispoziție moldovenii.

Zis și făcut! Azi de la vinăriile moldovenești au fost încarcate circa 987 cisterne cu vin. Capacitatea fiecărei cisterne fiind de 20 tone. Mai mult ca atât și toate trenurile marfare moldovenești s-au încărcat cu vin și rachiu și se îndreaptă spre Rusia, unde au misiunea istorică de ai face pe ruși mândri că au învins echipa de amatori a lui Muhammad Ali.

În semn de mulțumire, Filip Kirkorov va lansa azi un nou hit – Turnați vin și dați căpșune!

Reclame