FOTO! Șefului șantierului care a reparat drumul la Biești a fost găsit îngropat în asfalt, după ce Plahotniuc a auzit că drumul a dat crăpături!

Drumuri bune pentru Moldova, Drum asfaltat in fiecare sat, Plahotniuc, drum la Bișeti, comuna Biești, drumari,. iata cum se repara drumurile in Moldova, Guvernul Filip, PDM, Guvernarea PDM, Plaha,Vlad Plahotniuc, Plahotniuc catre drumari, PR politic
Astăzi avem două vești pentru moldoveni, una bună și alta rea. Vestea bună este că Vlad Plahotniuc, coordonatorul guvernării PDM, s-a apucat de capul celor care repară drumuri și a atenționat că cei care halturesc, vor reconstrui drumurile din banii proprii.  Plahotniuc a comentat și video-ul care circulă pe facebook, ca fiind un drum prost reparat din comuna Biești.

Mai mult, Plahotniuc a mai punctat că moldovenii au așteptat să aibă drumuri asfaltate timp de 27 ani, și acum când a dat ordin să se facă aceste drumuri, toți trebuie să țină cont de calitate în primul rând, pentru ca oamenii să se bucure de aceste drumuri cel puțin 27 ani de acum încolo.

„Apropo de acea porțiune de drum din comuna Biești, prezentată de unii din mass-media ca având probleme de calitate, nu este din programul „Drumuri bune pentru Moldova”, ci este proiectul local al primăriei Biești. Chiar și așa am solicitat Guvernului să facă monotorizarea tuturor drumurilor reabilitate. Mai mult, acolo unde se vor constata abateri de calitate, constructorii vor fi obligați să le facă din nou, dar deja din cont propriu”, a atenționat liderul PDM.

Vestea rea este că șeful șantierului care a fost responsabil de repararea drumului din Biești, a fost găsit îngropat în asfalt, și asta imediat după conferința lui Plahotniuc. Să fie oare coincideță?

Colegii de lucru spun că șeful de șantier a recurs la aceastăm metodă deoarece a recunoscut că a vândut din astfaltul destinat pentru drum și a pus banii în buzunar.

Restul drumarilor din țară au decis să mai toarne al treilea strat de asfalt, pentru orice eventualitate.

Reclame