Maia Sandu: Opriți Drumul Crucii, opriți inundațiile!

Maia Sandu, PAS, donatiile PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, filtrele Maiei Sandu, magazin PAS, Drumul Crucii, Mitropolia Moldovei, Mitropolitul Vladimir, crestinii au pornit in Drumul Crucii
Lidera PAS, Maia Sandu, a ieșit astăzi într-o conferință de presă prin care a cerut Mitropoliei Moldovei să oprească imediat Drumul Crucii. Maia Sandu spune că din cauza acestor rugăciuni de chemare a ploii, în mai multe localități din țară au avut loc inundații catastrofale.

„Cer Mitropolieii Moldovei să-și stopeze imediat creștinii porniți cu Drumul Crucii. Ați văzut ce inundații la Căușeni? Ce urmărește Mitropolia, să inunde toate raioanele? Preoții ar trebui să aibă totuși măsură la rugăciune! Din cauza lor avem cu toții acum de suferit.”, a declarat Maia Sandu.

PAS a anunțat că dacă Mitropolia Moldovei nu va ține cont de cererea lor, atunci partidul își rezervă dreptul de a organiza Drumul Secetei, prin care se vor ruga să nu ploaie. Totuși Drumul Secetei ar avea mai multe efecte adverse, cum ar fi seceta. Drumul Secetei este organizat din anul 1375 de sataniști în fiecare an în Sahara. De atunci Sahara s-a transformat în pustiu.

Amintim că acum 3 săptămâni circa 30 000 de creștini ortodoxi și-au propus să meargă 1500 km pe jos, ceea ce în limbaj creștinesc se numește Drumul Crucii. Când au pornit la drum, nu plouase de 4 săptămâni, de atunci însă, 10 localități au fost inundate.

Reclame