În semn de solidaritate cu Andrei Năstase, LGBT a schimbat sloganul #FaraFrica in #FaraMandat

manifestatii fara frica, comunitatea lgbt, nastase si lgbt, proteste nastase, validarea primar nastase, validare mandat nastase

Comunitatea LGBT din Republica Moldova și-a arătat sprijinul față de primarul ales dar invalidat, Andrei Năstase. Ca o măsură de solidaritate, homosexualii și lesbienele din țara noastră au decis să își schimbe sloganul „Fără frică” într-un slogan modern, „fără mandat”.

„La fel cum noi nu prea avem cum să ne manifestăm așa cum suntem noi, gay și lesbiene, așa nici Andrei Năstase nu se poate manifesta ca primar. Putem să spunem că el este de-a nostru. Am decis să îl susținem prin schimbarea sloganului nostru, vrem astfel să îi arătăm că suntem solidari cu el, nu vrem să ni se fure votul cum a prezis Bogdan Țârdea la o dezbatere televizată.” a declarat un reprezentant al LGBT-ului moldovenesc.

„Sunt gata să mă culc cu o femeie, doar ca să fie validat mandatul lui Năstase”, a spus un homosexual la protestul de ieri. Singura femeie predispusă să o facă cu acel homosexual era Maia Sandu, care în scurt timp după ce a observat că lidera PAS îi face ochi dulci a dispărut.

Reclame