Năstase: Am informații că Plahotniuc comandă pentru zilele următoare ploi torențiale. Dar noi avem umbrele – Nu cedăm!

Năstase, Am informații că Plahotniuc comandă pentru zilele următoare ploi torențiale., platforma da

Serviciul Hidrometeorologic de stat a anunțat Cod Galben de ploi, grindină și vânt puternic pentru data de 27-30 iunie. Miercuri seara se așteaptă 15-25 litri pe un metru patrat. De asemenea se așteaptă și grindină cu vânt foarte puternic care va atinge 15-20 de metri pe secundă. Urgia vremii ar fi comandată de liderul PDM Vlad Plahotniuc, cel puțin așa afirmă Andrei Năstase.

„Am informații că Plahotniuc comandă pentru zilele următoare ploi torențiale. Dar noi avem umbrele – Nu cedăm! Vom protesta zilnic, chiar dacă va ploua cu găleata, chiar dacă va fi vânt, chiar dacă va veni popotul! Eu nu mă las până când nu devin Primar de Chișinău”, a spus Andrei Năstase. 

Dar cum este posibil ca Plahotniuc să controleze vremea? Simplu, dacă el poate controla justiția de ce n-ar putea controla și forțele naturii. Plahotniuc este Dumnezeul Moldovei și el face ce vrea în țara asta – susține Andrei Năstase.

Dacă va ploua cu gheață, atunci Năstase îi va echipa pe toți protestarii din Piață cu căști anti-grindină de tipul celei de mai sus. Căștile sunt de calitate germană, procurate de Victor Țopa, special pentru situații excepționale.

Reclame