Năstase, despre protestul din 1 iulie: Bine ca va ploua! M-am zaibit să-mi facă poze cu fundul ud

Năstase, despre protstul din 1 iulie: Bine ca va ploua, M-am zaibit să-mi facă poze cu fundul ud

Duminica viitoare vor avea loc două evenimente importante în Capitala Republicii Moldova, unul organizat de Platforma DA și altul de Partidul Democrat.

Năstase organizează un protest de zile mari, cu artiști din străinătate, cu mâncare și băutură pe dejeaba. Iar Plahotniuc organizează un potop meteorologic, compus din ploaie torențială, vânt puternic, tunete și fugere la comandă.

„Bine ca va ploua! M-am zaibit ca jurnaliștii să-mi facă poze cu fundul ud când eu protestez. Pe ploaie nu se mai înțelege nimic”, a reacționat Andrei Năstase – primarul fără primărie.

andrei nastase, curu ud, proteste pman, platforma da
CURU UD NU ARDE !!!

La protestul de duminică, în Piața Mariii Adunări Naționale, în susținerea lui Năstase vor ieși mai mulți lideri politici, printre care și bunii săi prieteni, Renato Usatîi și Igor Dodon. Usatîi va protesta live pe Facebook, iar Dodon va împărți căpșune tuturor protestariilor.

Din păcate Maia Sandu nu va fi prezentă din cauza că taman pe 1 iulie i se va începe ciclu electoral. Dar protestul oricum va fi unul de succes! Mai multe detalii pe jurnaltv.md.

Reclame