Natalia Morari face dezvăluiri senzaționale: Kiriușa al meu este ținut ostatic!

Natalia Morari face dezvăluiri senzaționale, Kiriușa al meu este ținut ostatic, tv8

Natalia Morari a făcut o dezvăluire bombă. Ea a declarat public în direct la emisiunea POLITICA precum că (amantul său) Chiril Lucinschi ar fi luat ostatic! Jurnalista n-a dat prea multe detalii pentru a nu influența comportamentul răpitorilor.

„Mi-a fost frică. Un om apropiat mie a fost luat ostatic, așa cum Dvs. Vlad Plahotniuc, ați luat ostatică o țară întreagă. Numele Chiril Lucinschi vă spune ceva? El este ACUM în pericol pentru că eu lucrez în favoarea regimului. Nu mi se pare corect! Stimați telespectatori, vă rog să ieșiți cât mai mulți la proteste, să scoatem statul din captivitate – odată și pentru totdeauna!”, a declarat Natalia Morari în direct la TV8.

Menționăm că Morari a preluat în proprietate postul de televizune TV7 de la Lucinschi, iar ulterior i-a schimbat logoul din verde în violet și l-a redenumit în TV8. Acest lucru s-a produs în aceași perioadă a anului 2017 când Lucinschi, fiul fostului Președinte, a fost arestat de CNA într-un dosar de spălări de bani din băncile moldovenești, împreună cu raiderul nr.1 din CSI Veceslav Platon. Avocații n-au putut face nimic pentru ai elibera!

Acum toată nădejea ca ei să scape din captivitate este în presă și în oamenii din stradă. Exact în aceeași situație se află și colega sa, jurnalista Angela Gonța împreună cu politicianul Vlad Filat.

Reclame