Studiu: Oamenii care consumă mai mult alcool trăiesc mai mult!

Studiu, Oamenii care consumă mai mult alcool trăiesc mai mult, fumat

Oamenii de știință din Republica Moldova au făcut o cercetare științifică care a șocat opinia publică internațională! Ei au cercetat două grupuri de persoane, primul grup o mie de oameni care beau alcool frecvent și al doilea grup, tot o mie de oameni care nu conusumă băuturi alcoolice deloc. Ce au descoperit savanții moldoveni este aproape incredibil!

Maxim Căldare, de la Academia de Științe: „Rezultatul studiului făcut de noi arată clar că oamenii care consumă mai mult alcool trăiesc mai mult, iar cei care nu beau trăiesc mai puțin. Pare greu de crezut, dar există o explicație”, a declarat savantul.

„Oamenii nu mor de la băutură, oamenii mor din cauza problemelor pe care le au zi de zi și le provoacă stres. Da, oamenii mor din cauza stresului! Iată cercetatarea noastră a demonstrat că cei care nu beau duc o viață mult mai stresantă decât oameni care nu consumă alcool. Deco cei care se îmbată mai des își reduc stresul cu 50-60% pe săptămână”, a explicat Maxim Căldare.

Dar asta nu e tot!

Expertul susține că și fumătorii trăiesc mai mult, pentru că fumatul, la fel ca alcoolul, reduce stresul. Evident că cei care nu fumează se enervează mai des și își distrug mai mulți neuroni, prin urmare automat își scurtează viața. Concluzie: Beți mai mult alcool, fumați mai des, și veți trăi mai mult. Succes tuturor!

Reclame