Ultima oră! Vlad Filat surprins în apropierea sediului PAS!

Vlad Filat surprins în apropierea sediului PAS, pldm, nastase, plaftorma da

Fostul premier al Republicii Moldova din partea PLDM, Vlad Filat, a fost fotografiat azi la libertate! Filat era îmbărcat într-o cămașă albă, fără cravată, vorbea la telefon și se deplasa singur pe str. Alexei Mateevici, în preajama sediului central PAS.

Reporterii au contactat imediat administrația Penitenciarului nr. 13 din Capitală pentru a verifica de ce Filat nu se află în izolator. Iată ce explicații au oferit gardienii:

„Domnul Filat este un deținut cu statut special. Dat fiind că a condus țara el se bucură de câteva privilegii în închisoare. Unul dintre acestea este dreptul de a ieși la libertate odată pe lună, cu condiția de a nu se îndepărta de penitenciar mai mult de 1 km”, a explicat gardianul-șef Eugen Năstase. 

Jurnaliștii de investigație au calculat distanța de la penitenciarul nr. 13 până la sediul partidului PAS (vezi mai jos) și au constatat că distanța este mai mică de un kilometru, prin urmarea Filat nu a încălcat Regulamentul penitenciarului.

Surse demne de încredere afirmă că  Vlad Filat o vizitează frecvent pe Maia Sandu. Fostul lider PLDM o consiliază pe lidera PAS în ceea ce ține de finanțarea partidului și de organizarea protestelor.

yt546

Reclame