Ultima oră! Plahotniuc o invită pe Laura Codruța Kovesi la șefia CNA!

Laura Kodruta

După ce a fost dată afară de la DNA-ul românesc de către Klaus Iohannis, Laura Codruța Kovesi a primit o ofertă interesantă de la președintele PDM, Vlad Plahotniuc. Acesteia i s-a propus să ocupe funcția de șefă la CNA pentru ca să continue lupta cu corupția doar că în partea stângă a Prutului.

„Așa facem unirea! Doamna Kovesi este un cadru bun și ar fi păcat ca să rămână fără lucru. Și mai mult de atât, dl Mihai Ghimpu demult cerea procuror european, sper că un șef de la CNA European o să îl satisfacă pe deplin. Avem și niște opoziționari care vorbesc de lustrație și de meritocrație, n-ar fi rău să fie verificați cât de onești și corecți sunt” a spus Plahotniuc.

Unii politicieni simțindu-se cu musca pe căciulă au spus că Kovesi e un troll de-a lui Plahotniuc și vrea să facă răfuială politică. Un grup de experți s-a adunat la Natalia Morari la emisiune pentru a discuta cum să mai protesteze ca să nu fie arestați cumva oamenii poporului. Aceștia au mai spus că nu au fost înțeleși corect, lustrația este doar un termen abstract, la fel ca meritocrația și filtrele..

Reclame