Breaking News! La Bălți va fi adusă Icoana Maicii Domnului „Cu patru mâini” – iată ce minuni poate face!

fer4t.jpg

Icoana Maicii Domnului „Cu 4 mâini” va ajunge curând la Catedrala episcopală din Bălți.  Aceasta va fi adusă în dar de la Sfântul Munte Athos. Despre acest lucru anunțat Mitropolitul Vladimir. 

Duminică, 15 iulie, ziua de prăznuire a Icoanei Maicii Domnului „Cu patru mâini”, va fi slujită Sfânta Liturghie praznicală. Vor participa stareți de mănăstiri, protopopi, preoți, arhierei, credincioși și pelerini, în frunte cu Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove. Slujba va avea loc în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare din municipiul Bălți, la ora 10.30. Sunt așteptați la eveniment toți doritorii.

Icoana Maicii Domnului „Cu 4 mâini” este unică în lume și face diferite minuni – doar pentru creștinii ortodocși! Spre exemplu, la această icoană s-a rugat un bărbat din Hâncești ca soția sa, care l-a lepădat cu 3 ani în urmă, să revină acasă de la Italia. Peste o lună după rugăciune, soția lui a divorțat de italian și s-a întors la acasă în Moldova. Mai mult, Maica Domnului cu 4 mâni i-a binecuvântat pe cei doi cu un prunc, iar gospodăria lor a început să devină mai bogată.

O altă minune făcută de această icoană: Morari Emilia din satul Brânzeni, raionul Edineț, are 21 de ani dar nu i-au crescut sânii. Fata nu are bani să-și pună silicoane. Ea s-a rugat zece nopți la rând la Maica Domnului cu patru mâni și Emiliei au început să-i crească sânii. Acum toți băeții din sat îi fac curte.

Reclame