Mihai Ghimpu: Vă spun eu că și Isus Hristos susține unirea Basarabiei cu România!

pl, Mihai Ghimpu, Vă spun eu că și Isus Hristos susține unirea Basarabiei cu România!

Declarație șocantă făcută azi de liderul Partidului Liberal – Fiul lui Dumnezeu ar fi unionist, susține Mihai Ghimpu. Mai mult decât atât, Alah ar fi pro-rus și îl susține pe Dodon și PSRM. Nu se știe de unde a luat Ghimpu aceaste informații, dar el ne asigură 100% că asta e adevărul istoric.

„Vă spun eu că și Isus Hristos susține unirea Basarabiei cu România! Și chiar dacă unii mancurți sunt împotrivă, totuși până la urmă se va face voia Domnului. Dacă va fi nevoie eu îmi voi da demisia din fruntea PL, doar ca să refacem România Mare în vechile hotare”, a declarat Mihai Ghimpu pentru Costujeni TV.

Rugat să comenteze aceste declarații tulburătoare, Sfântul Petru s-a arătat șocat. „Ca atare, Hristos este pentru unirea tuturor oamenilor de pe Pământ, indiferent de locul în care s-au născut sau de limba paternă”, a afirmat paznicul de la Poarta Raiului.

La un moment dat în discuție a intrat și Dorin Chirtoacă, care a amintit rapid despre deportările rușilor în Basarabia în perioada URSS, dar și despre faptul că Toyta Camry e o mașină mult mai confortabilă decât un Mercedes S-Class. „Doar așa vom zdrobi caracatița binomului corupt”, a punctat Alina Zotea, vocea de aur de la Românii au Talent.

MoldovanDREAM, 17 iulie 2018 

Reclame