Maia Sandu a decis să adopte 4 copii! Vrea să aplice la programul Prima Casa 3

Maia Sandu a decis să adopte 4 copii, Vrea să aplice la programul Prima Casa 3

Maia Sandu nu este o femeie săracă, dar n-are copii. Ea a luat o decizie șocantă, vrea să adopte nu un copil dar patru. Motivul este că prin noul program guvernamental Prima Casă 3, lansat ieri de Pavel Filip, familiile cu patru copii pot lua un credit de la bancă pentru a cumpăra o casă, iar statul achită credidul 100%. 

„Sunt foarte fericită”, declară Maia Sandu. „Până acum nu am avut nici casă proprie, nici familie, nimic. Tot ce aveam era partidul PAS și atât. De acum voi începe să trăiesc și eu o viață normală, ca toți oamenii din Moldova”, a mai spus politiciana.

Andrei Năstase a felicitat-o călduros pe Maia Sandu și i-a spus că dacă va avea nevoie de sfaturi cum să educe cei patru copii poate apela la el oricând. După cum se vede în poză, pe băiatul Maiei Sandu îi cheamă Vlad, iar pe fetițe le cheamă Natașa, Angela și Lorena.

Amintim că Maia Sandu a fost ministra Educației când Vlad Filat conducea Guvernul Republicii Moldova. Când Filat a fost închis pentru furtul miliardului din BEM, Maia Sandu a ieșit din PLDM și a creat un nou partid – PAS.

Vezi mai multe detalii despre programul Prima Casă 3

Reclame