CAZ REAL! Un tânăr din Hâncești s-a autoviolat. Acum riscă 10 ani de pușcărie

viol moldova, politia, un tânăr din Hâncești s-a autoviolat, Acum riscă 10 ani de pușcărie

Marin Postolachi este un tânăr de 21 de ani din raionul Hâncești, care își face studiile la facultatea de inginerie la UTM, dar acum este în vacanță. Marin a recurs la un gest ciudat care i-a schimbat radical viața. El s-a autoviolat! Menționăm că așa caz nu s-a mai văzut niciodată în Republica Moldova.

Iată ce detalii ne oferă violatorul propriei persoane: „Eram în baie și facem un duș într-o după amiază foarte călduroasă. Atunci mi-a venit ideea să mă violez singur pe mine. Am văzut asta într-un film pe internet.  Și așa am făcut și eu… Dar a două zi mi-a părut foarte rău de fapta mea și am început a plânge, după care n-am mai putut rezista și am mers la poliție. Am declarat acolo totul”, povestește Marin cu lacrimi în ochi.

Polițiștii au înlemnit auzind această poveste, dar au luat act de plângere și conform legii în țara noastră violul se pedepsește penal. Tânărul și-a recunoscut fapta iar acum riscă până la 10 de privațiune de libertate.

Familia și rudele sale sunt pur și simplu șocate. Nu le vine să creadă că fiul lor, care învăța foarte bine la universitate, s-a autoviolat și acum va sta închis. Acest caz a ajuns deja și în presa internațională.

Reclame