Ai pașaport biometric și locuiești la sat? Felicitări, vei putea merge gratuit la Marea Neagră!

pașaport moldovenesc, biometric, la marea neagra, odihna in grecia, odihna in turcia, vacanta in egipt, guvernul filip, plahotniuc
Guvernul Republicii Moldova vine cu vești bune pentru moldovenii care dețin pașapoarte biometrice și locuiesc la sat. În perioada următoare, toate aceste persoane vor putea merge absolut gratuit la Marea Neagră! Tot de ce vor avea nevoie la trecerea frontierei este pașaportul biometric, confirmare că vine dintr-un sat din Moldova (născut acasă, în sat) și bani de buzunar!

Inițiativa vine după ce mai mulți oameni din satele Moldovei au raportat masiv la Facebook pozele persoanelor care sunt la mare în țările exotice. Conform rapoartelor oferite de rețeaua de socializare americană, numărul moldovenilor care au fost la mare în Grecia, Egipt, Maldive, Turcia și Dubai s-a triplat anul acesta.

Astfel, dacă pe timpul guvernării lui Filat, doar 3000 de moldoveni își permiteau să meargă la mare în una din țările exotice, atunci în 2018, în timpul guvernării lui Plahotniuc, peste 300 000 de moldoveni au fost deja la mare.

Ofera este valabilă începând cu 15 august 2018.

Reclame