Andrei Năstase a avut întrevedere cu Liviu Dragnea: Pentru mine sunteți exemplu!

Andrei Nastase, Liviu Dragnea, Nastase in Romania, Platforma DA, pnl Romania, Ludovic Orban, partenerii europeni ai lui nastase, topa, maia sandu, pas, pas cu da
Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a avut astăzi o întâlnire cu Liderul PSD România, Liviu Dragnea.

„Sunt onorat să mă aflu aici și vreau să remarc responsabilitatea cu care ați ales să tratați următorii doi ani de activitate, dar în principal următoarele evenimente electorale. PSD este principalul partener al forțelor proeuropene, proromânești, democratice din Republica Moldova. Profit de acest prilej pentru a vă mulțumi pentru sprijinul plenar pe care îl acordă PSD, personal președintele Liviu Dragnea în campania electorală de la Chișinău, când am învins forțele pro-europene. Vă mulțumesc pentru sprijinul plenar oferit atunci când guvernarea pro-europeană de la Chișinău a decis să democratizeze Republica Moldova, PSD a fost alături. Domnule Liviu Dragnea, sunteți un exemplu pentru mine.”, a declarat Andrei Năstase în cadrul evenimentului.

La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că Victor Țopa a avut dreptate, când i-a spus că are un fin pe care se pot baza toate forțele oligarhice din regiune.

Andrei Năstase spune că totuși nu se simte prea confortabil în România din cauza numelui său. Și asta pentru că fostul Premier al României, Andrian Năstase, a făcut închisoare.

„De câte ori vin în România simt că ași putea fi băgat la pârnaie. Există și motive evident… Am emoții”, a declarat scurt Năstase.

În semn de recunoștință, mai mulți români au scandat în timpul evenimentului MUIE NĂSTASE.

 

Reclame