Scandal de proporții în familia Năstase! Iată ce a postat soția liderului Platformei DA pe facebook!

andrei nastase, inga grigoriu, Familia lui Andrei Nastase, familia liderului ppda, platforma da, vicepresedintele platformei da, PPDA, casa lui nastase din germania, amanta lui andrei nastase, sotia lui andrei nastase, nastase surprins in pat cu dodon
Soția liderului PPDA, Andrei Năstase, se pare că vrea să divorțeze de primarul nevotat al capitalei! Și asta după ce aceasta a înțeles că soțul ei este un curvar mare care nu se sfiește să se țină de mână cu alte femei!

„Sper că copiii mei să mă înțeleagă corect, dar eu mimez cu Andrei o relație de cuplu. Vă imaginați și voi cum ar fi să-ți vezi jumătate de mână cu altcineva? Și culmea, că Andrei se iubește cu Inga Grigroiu, o femeie atât de urâtă! Măcar să fi fost cineva mai frumoasă, nu spuneam nimic…. Dar așa, ce are și nu am eu?”, se spune în mesajul soției.

inga grigoriu, platforma da, vicepresedintii platformei da, ppda, nastase, andrei nastase, sotia lui andrei nastase, amanta lui nastase, amantele politicienilor

Mai mult, aceasta spune că nu are nevoie de milioanele lui Năstase și nici de Mercedesul dăruit de 8 Martie, pentru că singurul lucru de care are ea nevoie este dragostea, lucru pe care Năstase nu il poate oferi deoarece conform psihologilor, Năstase se iubește doar pe el și nu-l interesează dacă-i rănește pe cei din jurul lui. Același psiholog cu renume mai spune că faptul că Năstase și Inga Grigoriu formează un cuplu, demonstrează că Năstase este narcisist și adună în jurul lui oameni mai urâți și mai proști decât el, doar pentru a se simți el cel mai bun.

Soția politicianului a publicat împreună cu mesajul și poza care a fost făcută de paparazzi în care Năstase și Inga Grigoriu se țineau de mână după ce s-au sărutat pe buze.

Reclame