Năstase și Dodon bat alarma: SUA vor să construiască pe fostul Stadion Republican o bază NATO!

Stadion

Andrei Năstase și Igor Dodon din nou și-au unit forțele. Doar că de data aceasta nu într-un protest comun, dar contra vânzării stadionului republican ambasadei americane. Cei doi opoziționari afirmă în unison că americanii nu au de gând să contruiască o ambasadă pe stadion, dar o bază militară al NATO.

nastasedodonusatai

Andrei Năstase și Igor Dodon spun că mai bine deja să fim neutri decât o bază militară străină pe teritoriul țării noastre. „De 25 de ani pe teritoriul nostru este staționată armata rusă și victime nu sunt. Din partea acestora nu este nici o problemă. Dar iaca despre armata americană, nu avem nici o garanție că nu o să fie cu victime, hai mai bine să nu riscăm că poate încep un conflict pe teritoriul nostru exact cum a fost în perioada lui Ștefan cel Mare când se băteau turcii și rușii pe teritoriul țării noastre.” a declara Dodon.

Liderpul Platformei DA a susținut și el teza expusă de șeful statului afirmând că „Americanii vor să pună pe stadionul republican o rachetă balistică intercontinentală cu raza de acțiune de peste 5000 de kilometri. Au cumpărat stadionul Republican anume pentru război cu rușii, iar primele victime vom fi chiar noi! Mai bine sa fim cu rușii, cu rușii am câștigat al doilea război mondial îl vom câștiga și pe al treilea decât să fim cu americanii de la care se trag toate bolile, cum am mai zis punem batista pe țambal și oprim militarizarea Republicii Moldova împreună cu președintele Igor Dodon.” a adăugat Năstase.

Năstase cu Dodon au făcut un apel către eroul moldovean, Vasile Melinte, pentru a interveni și a salva Moldova de NATO!

Reclame