Maia Sandu, surprinsă în costum de baie la Marea Neagră! Vezi cât de strașnic arată lidera PAS!

protest pas, maia sandu, pas cu da, andrei nastase, partidul actiune si solidaritate, ministra educatiei guvernul filat, pldm, maia ciobanu, protest 26 august

Lidera PAS, Maia Sandu se află în vacanţă la Marea Neagră şi profită de fiecare moment. Duminică, ea a fost surprinsă de paparazzi de la Jurnal TV în timp ce se plimba cu un jet ski pe apă alături de bodyguardul ei.

Fosta ministră a Educației apare în fotografii îmbrăcată într-un costum de baie colorat. Femeia arată strașnic, aproape de nerecunoscut! Unii din apropiații săi spun că ea ar suferi de anorexie. Menționăm că Maia Sandu îşi petrece vacanţa în Istambul deoarece Turcia este un din destințiile sale turistice favorite.

În timp ce lidera PAS se odihnește pe litoralul mării, partenerul său politic Andrei Năstase participă a la protestele de la București împreună cu mai mulți membrii ai Platformei DA. Aceștia au lovit o femeie jandarm, iar drept reacție Președintele Iohanis i-a retras cetățenia română lui Năstase.

Din frica să nu fie otrăvită, Maia Sandu a renunțat să mănânce acum 3 ani, trăind în tot acest timp din rezervele de grăzime pe care le avea corpul ei. Următorul pas, Maia Sandu vrea să renunțe să bea apă.

Maia Sandu se va întoarce în Moldova săptămâna viitoare.

Reclame