Ultima oră! Alertă de Țunami pe râul Nistru, regiunea Vadul lui Vodă!

Vadul lui Vodă, Țunami, Țunami uriaș, raul Nistru, Alina Radu, Cornelia Cozonac, jurnaliste de investigatii, investigatii jurnalistice, Ziarul de Gardă, Centrul pentru Investigatii Jurnalistice, CIJ, alerta de inundatii pe Nistru
Autorităție maritime ale Republicii Moldova au ridicat nivelul de alertă de la moderat la maximum de țunami în regiunea Vadul lui Vodă. Conform CAȚ (Comitetul Anti-Țunami), în perioada următoare s-ar putea forma valuri de până la 5 metri!

Și asta după ce jurnalistele mâncătoare de fonduri și bani de la BEM, Alina Radu și Cornelia Cozonac (peste 200 kg fiecare), au anunțat pe pagina de facebook a grașilor din Moldova că au de gând să meargă la Vadul lui Vodă.

Conform expertului, Sergiu Tofilat, dacă Alina Radu și Cornelia Cozonac se aruncă în Nistru de la o înălțime de 5 metri, atunci vor ridica un val țunami de circa 10 metri, dacă se aruncă în apă de la 10 metri, atunci valul țunami va atinge înălțimea de 30 de metri și va fi devastator pentru coasta maritimă a orașului Vadul lui Vodă.

CAȚ mențin codul de alertă până la următoarea postare a graselor mâncătoare de fonduri.

Reclame