Maia Sandu cere închiderea tuturor bisericilor, în duminica de 26 august: SĂ LASE RUGĂCIUNILE ȘI SĂ VINĂ TOȚI LA PROTEST!!!

pas, Maia Sandu cere închiderea tuturor bisericilor, în duminica de 26 august, SĂ LASE RUGĂCIUNILE ȘI SĂ VINĂ TOȚI LA PROTEST, protest diaspora, republica moldova

Lidera partidului PAS Maia Sandu a transmis azi o scrisoare oficială către Mitropolitul Vladmir, în care îi cere să închidă toate bisericile din Moldova în duminica din 26 august 2018, pentru ca oamenii să poată merge la protestul din Chișinău organizat de partidele de opoziție.

„Domnule Vladimir,

Vă adresez această scrisoare în calitate de cetățean al Republicii Moldova care este nemulțumit de situația politică din țară. Vin la dvs cu mare rugăminte: În calitate de cap al bisericii din Moldova vă rog să dați ordin ca în duminică din 26 august să dați un ordin ca preoții să nu se facă slujbe! Noi cei din PAS, Platforma DA și PLDM credem că prin această măsură vom stimula participarea oamenilor într-un număr cât mai mare la protestul pe care îl vom organiza în Piața Marii Adunări Naționale.

Cu respect, Maia Sandu”, se arată într-un alineat din scrisoare.

mitropolitul chsinaului si intregii moldove vladimir, biserica crestin ortodoxa, religie, igor dodon

Mitropolitul Vladimir încă nu a dat nici un răspuns doamnei politician dacă acceptă, sau nu, cererea ei. Totodată menționăm că Maia Sandu este într-o relație controversată cu biserica ortodoxă dat find că ea a participat de mai multe ori la mitingurile homosexualilor din Moldova, ori după cum se știe preoții din țara noastră au o atitudine negativă față de minoritățile sexuale (LGBT).

ATENȚIE! Poliția a averizat cetățenii care vor participa la acest protest să lase copii acasă dat fiind că există risc mare de violențe stradale.

Reclame