PAS cu DA cer oamenilor bani pentru a cumpăra un TANC: Contra regimului trebuie de luptat cu arme grele!

PAS, DA, PAS cu DA, Maia Sandu, Andrei Nastase, Tanc, PAS cu DA cumpara un tanc, proteste chisinau, protest 26 august, protest in PIata Marii Adunari Nationale

Maia Sandu și Andrei Năstase au lansat o nouă campanie online și offline de strângere de fonduri bănești pentru a procura un… TANC! Astăzi în cadrul unei conferințe de presă, liderul PPDA, Andrei Năstase a făcut acest anunț.

„Sculele lui Plahotniuc pregătesc diversiuni mai îndrăcite decât cele puse la cale de Moțpan. Astfel, am decis cu Maia Sandu că împotriva unui astfel de regim trebuie de luptat cu arme grele. Lansăm această campanie pentru a cumpăra un tanc. Tancul îl vom procura de la Primăria Bălți cu 30 000 de euro. Deja m-am înțeles cu Renato Usatîi în acest sens și chiar ne face o reducere bună. Donați oameni buni pentru a ne putea apăra împotriva dușmanilor.”a declarat Andrei Năstase citat de Jurnal TV.

Igor Grosu, secretarul PAS a adăugat că au dorit să cumpere și tancul din Ungheni, doar că Primarul de acolo s-a vândut lui Plahotniuc și nu a acceptat să vândă tancul care la ora actuală este ca monument al celui de-al doilea război mondial.

PAS cu DA spun că tancul este cea mai potrivită armă de luptă în stradă, mai ales că Armata Națională a Republicii Moldova nu are tancuri în dotare, tancuri având doar câteva Primării din țară și le țin ca exponate de muzeu. Astfeș dacă PAS cu DA va scoate tancul, regimul nu va putea face nimic.

Campania se numește „Tancu-i tanc”!

Reclame