(Foto) În Chișinău a apărut un taxi cu autopilot! Mașina transportă pasagerii fără șofer

În Chișinău a apărut un taxi cu autopilot, Mașina transportă pasagerii fără șofer, molodva 2018

Revoluție în transportul public din Republica Moldova – în capitală au apărut mașini de taxi care transportă clienții fără șofer! Totul se basează pe noile tehnologii. Un taxi fără șofer a fost surprins azi pe viaduct în regiunea ShopingMalldova.

Iată ce mărturisește clientul care a rămaș șocat: „Am comandat un taxi printr-o aplicație pe care am instalat-o pe telefonul mobil. În 7 minute mașina a venit în fața blocului, când deschid ușa și intru văd că salonul este gol”, povestește Andrei Frunză (34 de ani), locuitor al sectorului Botanica. Acesta declară că inițial s-a gândit că șoferul este ieșit afară și va reveni curând, dar surprinză – taxiul a pornit singur!

„M-am speriat, vă spun sincer”, declară Andrei pentru ProTV Chișinău. „Dar după câteva minute vedeam că mașina merge normal acolo unde îmi trebuie mie. Într-un sfert de oră am ajuns la destinație și a fost tot ok. Am lasat 45 de lei pe torpedou (era cameră de filmat în interior) și am plecat șocat, dar mulțumit”, a mai spus clientul taxiului fără șofer.

Așteptăm noi cazuri de acest gen și în continuare. Poliția rutieră spune că legislația Republicii Moldova nu spune nimic despre mașinile fără șofer, prin urmare acest lucru nu este interzis.

moldova, În Chișinău a apărut un taxi cu autopilot, Mașina transportă pasagerii fără șofer

Reclame