Ultima oră! Președintele Platformei DA din Ungheni, Gheorghe Petic l-a bătut pe bloggerul Eugen Luchianiuc!

Gheorghe Petic, Eugen Luchianiuc, Platforma DA, PPDA, Regele Slaninei, Blogger batut, Luchianiuc.com, cine este Gheorghe Petic, membrii Platformei DA au agresat un jurnalist, PPDA agreseaza jurnalistii, Andrei Nastase, blogger incomod, filiala Platformei DA din Ungheni

Președintele Platformei DA din Ungheni, Gheorghe Petic, l-a bătut azi pe bloggerul Eugen Luchianiuc, după ce ultimul a postat pe blogul său informații din trecutul de contrabandist al oficialului din PPDA.

„Regele Slăninei”, cum mai este poreclic Gheorghe Petic, a lucrat la VAMĂ în perioada 200 / 2006 și ținea crâșa celor care făceau contrabandă cu slănină și nu doar. Apoi Petic a fost judecat pentru contrabandă, iar pentru a scăpa și a se victimiza a aderat la Platforma DA. Acest lucru i-a permis lui Petic să apară la Jurnal TV și TV8 în calitate de victimă, nu de contrabandist.

Luchianiuc a postat pe profilul său de facebook poza cu nasul rupt în bătăi de activistul Platformei DA care apropo l-a și amenințat pe Luchianiuc cu răfuiala fizică după ce bloggerul a scris despre trecutul și averea impresionantă a lui Petic.

Împreună cu Petic era și Andrei Năstase, Președintele Platformei DA, care l-a fel a dat cu pumnul în blogger. Năstase i-a reproșat lui Luchianiuc că acesta fiind stabilit peste hotare cu traiul, în una din țările Baltice, nu protestează pentru PAS cu DA. Năstase a declarat pentru Jurnal TV că astfel Luchianiuc strică povestea Diasporei pro-DaDa-iste.

La moment Luchianiuc este internat într-un spital din Moldova cu nasul rupt și diverse vânătăi.

Articolul pentru care a fost bătut Luchianiuc poate fi citit AICI.

Reclame